Start   

  Om Lydiagården      Rehabiliteringsprogram      Information om ansökan      Personal      Veckoplanering      Kontakt      Hitta hit   
     
Historia
Miljö
Organisation
Integritetspolicy

Miljö

Stor vikt är lagd på inomhusmiljön. Huset har 18 rum varav 12 är kombirum. Rummen har vackra, milda färger med utsikt mot bokskogen. Alla rum har toalett, dusch och TV. 

Matsalen är ljus och välplanerad med många fönster ut mot naturen och öppen brasa. Det finns ett stort Sällskapsrum som fungerar som samlingsplats mellan andra aktiviteter. Det finns också mindre sällskapsrum med TV. I vårt kreativitetsrum erbjuds det möjlighet att skapa med händerna. Rehabiliteringsgästen betalar själv för materialet.

Lydiagården är en rofylld plats, med möjlighet till lugn och tid för egna funderingar. Stor vikt är lagd på den psykologiska miljön, atmosfären är tillåtande, bejakande och trygg.

Lydiagården ligger vackert mitt i skogen som mest domineras av bokskog. Det finns många markerade promenadstigar av olika längd, smådammar, bänkar att sitta på samt grillplats. Runt huset finns en handikappanpassad promenadslinga.

Naturen har en läkande kraft under alla årstider.

 
       
         
  Lydiagården Rehabilitering    
  Långstorp 118
243 93 HÖÖR
Tel: 0413 - 692 50
Fax: 0413 - 55 31 35