Start   

  Om Lydiagården      Rehabiliteringsprogram      Information om ansökan      Personal      Veckoplanering      Kontakt      Hitta hit   
     
Vår vision
Vår modell
Miljö
Organisation
Integritetspolicy

Organisation

Lydiagården ägs sedan den 1 februari 2018 av Carl och Lillemor Groth, via deras gemensamma bolag Grothbolagen Laeca AB.
 
Verksamheten leds av en verksamhetschef som har det övergripande ansvaret för att rehabiliteringen följer lagar, riktlinjer samt beprövad erfarenhet och vetenskap. Vår medicinskt ansvariga läkare är specialistutbildad i onkologi. I programmet för rehabilitering möter du även specialister, såsom sjuksköterskor, kurator, fysioterapeut mm. Praktiska frågor kring bokning av plats mm sköts av vår medicinska sekreterare.
 
Vårt kök är bemannat med två erfarna kockar. De lagar måltider av högsta kvalitet och som bereds från grunden varje dag av huvudsakligen ekologiska råvaror. Den är till stor del vegetarisk – med inslag av fisk, fågel och kött - och vi följer de kostråd som dietisternas riksförbund rekommenderar.
 
Fastigheten tas om hand av vår vaktmästare och som även ser till att miljön inom- och utomhus känns trygg, säker och är välfungerande.
 
Vår värdinna ser till att du kan koppla av i en vacker och läkande miljö.
 
Lydiagården är en religiöst och politiskt obunden verksamhet, och vi strävar efter att utforma våra riktlinjer i enlighet med FN:s hållbarhetsmål 2030.
 
 
 
   
 
   
 
 
         
  Lydiagården Rehabilitering    
  Långstorp 118
243 93 HÖÖR
Tel: 0413 - 692 50
Fax: 0413 - 55 31 35