Psykoterapi

En resurs i livets olika skeden

Psykoterapi med psykodynamisk inriktning och uttryckande konstterapi.

Klicka på knappen för att se tillgängliga tider för samtalsterapi

Tider finns from 1 oktober

Psykoterapi

Att mötas i samtal är centralt för att kunna bearbeta de omtumlande händelserna som kan dyka upp i ens liv. 

En grund i det psykoterapeutiska arbetet är ett respektfullt, icke-dömande och utforskande förhållningssätt, med utgångspunkt där du befinner dig. I detta är närvaro och öppenhet viktigt för att skapa en trygg och stödjande miljö för samtal.

Anna Densert

Jag har en lång och bred erfarenhet av att arbeta med människor i olika former av svåra livssituationer och kommer närmst från palliativ vårdavdelning samt  ASIH (avancerad sjukvård i hemmet). Min arbetslivserfarenhet grundar sig i behandlingsarbete, krishantering, närståendestöd, efterlevandesamtal och stöd i att leva med svår sjukdom. Jag håller även handledning för hälso- och sjukvårdspersonal.

Att mötas i samtal är centralt men jag använder också gärna kreativa metoder och uttryck. Konsten och vår kreativitet är en källa till läkning, utforskande och ger oss möjlighet till nya perspektiv. Denna metod kräver inga förkunskaper och kan tex bestå av ord, bilder, ljud och rörelse. Människor har i alla tider använt sig av skapande som ett stöd och hjälp både i vardagen och vid de stora händelserna i livet.

Urval av mina utbildningar:

Leg. psykoterapeut

Socionom och Leg. Hälso- och sjukvårdskurator

MA in expressive arts therapy

Upplägget

Vår psykoterapimottagning är öppen även för dig som inte är drabbad av cancer.  Vi riktar oss till dig som behöver bearbeta kris, sorg, nedstämdhet, stress, depression och ångest. Psykoterapi kan hjälpa dig hantera livet med kronisk sjukdom eller att hitta din väg efter annan stor livsomställning. Det ger dig möjlighet att reflektera och bearbeta de bakomliggande orsakerna till ditt mående. Målet är att få hjälp och stöd att förstå sig själv bättre för att kunna gå vidare i livet.

Vad erbjuds:

Psykoterapi med psykodynamisk inriktning – 1 timme per gång. I samråd, med Anna, bestämmer du själv terapins upplägg och varaktighet. Pris är 1200 kr per gång.

Uttryckande konstterapi – 1 timme per gång. I samråd, med Anna, bestämmer du själv terapins upplägg och varaktighet. Pris är 1200 kr per gång.

Paket 1 – innehåller 3 konsultationstillfällen där vi kartlägger dina problemområden och tittar på olika vägar vidare. En timme per gång. Pris 2500 kr.

Paket 2 – innehåller 12 tillfällen av psykodynamisk korttidsterapi. En timme per gång. Pris 12 000 kr.

Boka första tiden i Timecenter (se nedan) så bokar vi resterande tider när vi ses.

Boka tid - timecenter

Tider finns from 1 oktober