Samarbetspartners

Våra uppskattade samarbetspartners

Tillsammans erbjuder vi rikstäckande cancerrehabilitering.

Våra samarbetspartners

CancerRehabFonden är en ideell insamlingsorganisation som erbjuder rehabilitering till vuxna cancerdrabbade. Vår vision är att alla som drabbas av cancer ska kunna få rehabilitering. Vårt mål är att kunna hjälpa alla de som ansöker om cancerrehabilitering hos oss. För mer information se här.

Prostatacancerförbundet är en riksorganisation med 27 lokala patientföreningar som tillsammans verkar för ökad kunskap om prostatacancer samt bedriver stödverksamhet för drabbade och närstående. Förbundet stödjer forskning och utveckling genom en egen fond, Prostatacancerfonden, samt väcker opinion för en bättre vård. För mer information se här.

Bröstcancerförbundet För mer information se här.

Familjeterapeuterna Syd grundades med syftet att skapa ett innovativt behandlingsarbete med ledorden respekt, transparens och glädje. Intentionen är att klienten ska mötas av personlig service, korta väntetider och psykologer & psykoterapeuter som vill utvecklas med sin samtid. För mer information se här.

Riksföreningen för Cancersjuka (CURO) är en medlemsstyrd ideell förening med uppgift att verka för en bättre livssituation för cancerdrabbade och anhöriga. Ansökan kan hämtas från hemsidan eller beställas via telefon. För mer information se här.

Cancerrehabfonden logotyp
prostatacancerforbundet logotyp
logo bc
Familjeterapefterna syd logotyp
regionskane-ogo
curo_logga_bluegrey
region_kronoberg_logo
logotyp_region_jonkopings_lan_rjl
carpa

Frågor

Tveka inte att att höra av dig till oss.